Домашно еспресо - За повисока концентрација - Купи На Рати

Домашно еспресо – За повисока концентрација

Потребна ви е вистинска доза кофеин за да ја подобрите својата долгорочна меморија? Вашата доза е две шолји eспресо на ден, а тоа е научно докажано.
Еспресото одржува повисока концентрација на допамин, посебно во центрите на мозокот поврзани со вниманието.
Многу од луѓето низ светот, не можат да го започнат својот ден без да испијат барем едно кратко еспресо. Седењето секој ден во кафулињата знае да биде скапо, затоа една од работите кои е препорачливо да ги имате во вашиот дом е добар апарат за еспресо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *