Како да купам?

Што претставува Купи На Рати и како да купувате?

Купи На Рати претставува онлајн продавница каде што може да купувате производи и услуги на рати.
Се што треба да направите е:

Го посетувате нашиот веб-сајт  https://kupinarati.mk Потоа  избирате производ/услуга кој одговара според Вашите желби и потреби.  Од кога ќе го изберете производот/услугата , избирате рок на отплата, односно број на месечни рати (варираат во зависност од производот/услугата) и кликнувате НАРАЧАЈ.
Кога ќе бидете во полето НАРАЧКА ги пополнувате полињата со Вашите лични податоци и повторно завршувате со НАРАЧАЈ. Откако ќе завршите со нарачката добивате одговор, односно Ве контактира вработено лице.  Потоа нарачаниот продукт се испорачува до вашата адреса.

ОПШТИ УСЛОВИ И КОРИСТЕЊЕ НА КУПИ НА РАТИ