Апарат за печење леб GORENJE BM1210BK

Од: 630 ден

Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 800 W
Должина на приклучен кабел: 1,2 m
Приклучна моќ: 800 W
Нелеплив слој
Големина на лебот: 2
Избор на големина на лебот: 900 – 1.200 g
Контролно стакло
Број на oднапред дефинирани програми: 12
Програма за растење на тестото
Звучен сигнал
Функција за одржување на топлината
Продолжено печење и по прекин на електрична енергија
Копче за вклучување
Регулација на запеченоста на кората
LCD дисплеј
Автоматска подготовка на тесто
Програм за брзо печење
Книга со рецепти
Програма за леб без глутен
Програма за џем
2 години гаранција
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци