БАЗЕН 549Х132 СМ СО МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА УЛТРА, ФИЛТЕР ПУМПА, СКАЛИ, ПОДЛОГА и ПРЕКРИВКА 266330НП

Од: 1,242 ден

Базен Ø 549 x 132 см
Капацитет на вода наполнето 90%: 26,423 l
Длабочина на вода 117 см
Дебелина на подот 0,41 мм
Ѕид со дебелина  0,58 mm.
Единица за филтрирање на песок со комбиниран систем на солена вода Sandfilter & Salzwassersystem ECO-15220-1 / CG-28676, 5.700 l / h
INTEX Hydro Aeration Technology TM
Заштитни подни капаци за базени PE 75 g / m²
ЈП капак, цврст дизајн
Одбојкарска мрежа
Безбедносна скала со скали што се вадат, макс. оптоварување 136 кг
Делукс сет за чистење со скимер, телескопска прачка, вакуумско чистење базен, четка за базен

 

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци