Бојлер DINAMO HIT КОМБИНИРАН 100 L

Од: 1,024 ден

Овие бојлери имаат дополнителни изменувачи на топлина и се наменети за работа во склоп со централно греење кое овозможува и загревање на водата во бојлерите во системот. Може да се приклучуваат од левата или од десната страна по желба на купувачот.

  • Волумен: 100(L)
  • Работен притисок: 0.6 (MPa)
  • Максимална заштита: 75 °C
  • Степен на заштита: 24 (IP)
  • Снага: 2000 (W)
  • Напон: 220 (V)
  • Струја: 9.1 (A)
  • Лев или десен
  • Надворешен термостат
  • Гаранција 3 години
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци