Бојлер DINAMO HIT 80L

Од: 595 ден

Електричните бојлери за вода од типот ХИТ 80 литри. Казанот е изработен од високо квалитетен челик кој е поцинкуван, а исто така можат да бидат и од нерѓосувачки лим (INOX) кој е физиолошки неутрален.

Куќиштето или надворешниот дел на бојлерите е изработен од лим, заштитен со EPOXI-POLIESTER прав. Изолацијата е од синтетички материјал така да топлотните губитоци се сведени на минимум и овозможува водата да остане долго време топла. Истите можат да бидат и во хоризонтална изведба и офарбани во разни бои.

  • Модел: Хит 80
  • Волумен: 80L
  • Kазан: челик-поцинкуван
  • Монтажа: Вертикална и хоризонтална
  • Димензии: 850х450х450
  • Работен притисок: 0.6 (MPa)
  • Снага: 2000 (W)
  • Напон: 220 (V)
  • Струја: 9.1 (A)
  • Гаранција 3 години
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци