Бојлер DOM PROHROM 80L

Од: 703 ден

 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Притисок при работа : 6 bar
 • Дизајнирано за работа под притисок од 0,6 MPa
 • Вид на грејачи: Електричен потопен во вода
 • Број на грејачи: 1
 • Котел од нерѓосувачки челик
 • Време на греење (мин.) (До 74 ° C) за 3h 0min
 • Максимална температура на водата (° C) 74
 • Јачина: 2000 W
 • Јачина на грејачот : 2 kW
 • Напон: 230V
 • Димензии(В x Ш x Д): 85 x 45 x 47 cm
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци