ВГРАДЕНА ПЛОЧА ВОКС ЕБЦ 400 ДБ – КУПИ НА РАТИ
, , ,

ВГРАДЕНА ПЛОЧА ВОКС ЕБЦ 400 ДБ


Ширина 60 см
Hi-Light зони за готвење:4
Димензија на грејна зона: ø145 mm х 2
Димензија на грејна зона: ø180 mm х 2
Закосев раб
Безбедносно заклучување
Светлосен индикаторот за топла плоча
Кабел за напојување
Дигитална контрола
Боја Црна

11,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.