Вградена релна Tesla BO600SX

Од: 690 ден

Фурна за вградување
Капацитет на фурната: 60 l
Енергетска класа А
Димензии: 59.5 x 56.5 x 59.5 cm
Максимална температура 40 – 240⁰C
Вентилатор
5 години гаранција
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци