Вградена Рерна + Индукциска Плоча TESLA

Од: 1,152 ден

*Вградена рерна :
Капацитет : 65l
Боја : Црна
Енергетска :класа A
Управување : Механичко со тајмер
Број на функции : 8
Опрема 1 решетка, 1 плех
Вкупна сила : 2100 W
Останато : Систем за ладење на рерната; Автоматско исклучување; Водичи за помош; 5 позиции за решетки / плехови
Потрошувачка на ел. Еенргија по циклус – статичка/со вентилатор

 

Индукциска Плоча Тесла

Грејни зони :2
Ширина : (mm) 300
Управување : Сензор
Ниво на сила:  9
Вкупна сила : 3250 W
Тајмер:  99
Безбедност :Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца
Боја :Црно стакло
Димензии 300 x 520 x 60
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци