Вертикален Замрзнувач со 8 Фиоки QUADRO

Од: 988 ден

ЗАМРЗНУВАЧ СО 8 ФИОКИ
ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ (НЕТО): 182 L
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ (KG/24H): 9 KG / 24 H
ФРЕОН: R600A
БУЧНОСТ: 41 DB
БРОЈ НА КОМПРЕСОР 1
НАЧИН НА ЛАДЕЊЕ: ПРИРОДЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+
ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА:238 KWH
ПРОМЕНЛИВА ВРАТА: ДАДИМЕНЗИИ 578 X 632 X 1509 М
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци