Електричен камин ART FLAME CHRISTINA

Од: 741 ден

Моќ: 850/1900 W
Димензии (Ш x В x Д) : 525 х 592 х 163 mm
Погоден за простории : 20 m² / 60 m³
Напон: 220 ℃ 240 V
Фреквенција : 50 Hz
Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
Сигурносен термостат за прегревање
Боја: црна
Тежина: 8 кг
Се вградува со рамка MARINA
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци