Електричен камин ART FLAME SANTORINI

Од: 719 ден

Монтирање на ѕид
Внатрешноста е имитација на горење дрво
Убава модерна визија и елегантен дизајн, придава стил и атмосфера во секој дом
Главната предност на електричните камини е дека тие даваат топлина без прашина, пепел и чад
Електрични камини се соодветна алтернатива, подобрување на квалитетот на природата и воздухот
Можете да ја контролирате температурата и околината во вашиот дом со еден допир на далечинскиот управувач
Осветленост на пламенот: 4 степени
Моќ: 750/1500 W
Димензии (Ш x В x Д) : 920 x 651 x 131 mm
Погоден за простории : 20 m² / 50 m³
Напон: 220 ℃ 240 V
Фреквенција : 50 Hz
Електронски тајмер: од 0,5 до 7,5 часа
Сигурносен термостат за прегревањеБоја: црнаТежина: 11,3 кг
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци