Електричен мопед Capri Elettrico - Купи На Рати

Електричен мопед Capri Elettrico

5,568 ден8,081 ден

Електричен мопед
Модел: Capri Elettrico
Батерија: 60V 28Ah Lithium
Опсег со полна батерија : 60-65 km/charge
Максимална моќност: 60V 3000W
Максимална брзина: 45 km/h
Тежина: 88kg

 • 24 месеци
 • 27 месеци
 • 30 месеци
 • 33 месеци
 • 36 месеци
 • 39 месеци
 • 42 месеци
 • 45 месеци
 • 48 месеци
 • 51 месеци
 • 54 месеци
 • 57 месеци
 • 60 месеци
Избриши
Продава: Синпекс

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци