Електричен мопед Modena Elettrico - Купи На Рати

Електричен мопед Modena Elettrico

5,336 ден7,745 ден

Електричен мопед Modena Elettrico
Модел: Modena Elettrico
Батерија: 60V 20Ah Lithium
Опсег со полна батерија : 60-65 km/charge
Максимална моќност: 60V 3000W
Максимална брзина: 45 km/h
Тежина: 80kg

 • 24 месеци
 • 27 месеци
 • 30 месеци
 • 33 месеци
 • 36 месеци
 • 39 месеци
 • 42 месеци
 • 45 месеци
 • 48 месеци
 • 51 месеци
 • 54 месеци
 • 57 месеци
 • 60 месеци
Избриши
Продава: Синпекс

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци