Електричен Скутер K1

Од: 1,364 ден

*Германски мотор со одличен квалитет
*LG Батерија со извонреден квалитет
* Со едно полнење може да помиете 25-30 km
* Брзина 25 km на час .

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци