Електрична косилка BOSCH ARM 34

Од: 668 ден

  • Снага на мотор (поwer drive): 1300 W
  • ширина сечење: 34 cm
  • Max вртежен момент 15 Nm
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 5 позиции (od 20 do 70 mm)
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 11 kg.
  • Обем на испорака: кутија за трева 40L,
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци