Замрзнувач 200L Tesla

Од: 848 ден

Капацитет за замрзнување 163l
Напојување 220-240 V
Енергетцка ефикасност А
Нето димензии (W × D × H) mm 905 × 550 × 845
Бруто Димензии (W × D × H) mm 940 × 570 × 886
Бела боја

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци