Индивидуална обука за нокти

Од: 1,140 ден

Теорија
Пракса
Најсовремени техники на моделирање
Работа со високо квалитетни материјали
Ученикот ќе ги стекне сите вештини и ќе биде спремен за самостојна работа
Времетраење
4 дена по 7 работни часа + 1 ден самостојна изработка
Терминот за обуката е по договор

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци