Камин Alfa Plam REGULAR 46 TERMO 2 – КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин Alfa Plam REGULAR 46 TERMO 2

ALFA PLAM

  • Димензии: 850x915x565mm
  • Димензии на рерна: 185x460x485mm
  • Површина на загревање 26м2
  • Волумен на загревање 65м3
  • Капацитет 5kw
  • Енергетска Класа: A
  • Гориво – дрво, јаглен
  • Бесплатна Достава

17,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница