Клима TESLA 3.5KW TT35X81-12410IAW WI FI

Од: 1,252 ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3860.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4130.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3560 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1134 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:975 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:754 X 300 X 552 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци