Клима Tesla 5.5kW TA53FFML-18410B

Од: 845 ден

 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++
 МОЌНОСТ 5.5kw
– ЛАДЕЊЕ 5300
– ГРЕЕЊЕ 5450
 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -5 ℃ ДО 50 ℃
 ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
 Автоматско чистење на воздухот

Гаранција 3 години

Бесплатна Испорака

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци