Комбиниран фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BF

Од: 712 ден

Енергетска класа: А
Боја: Бела
Замрзнувачки дел горе
3 години гаранција
Комбиниран фрижидер
Бела боја
Вкупна корисна запремина 227 л
Разладувачки дел: 187 l
Комора: 40 l
Капацитет на замрзнување 2kg/24h
Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 226
Климатска класа: N
Еколошки гас : R600a
Бучност: 41 dB (re 1 pW)
Енергетска класа: А
Димензии (VxŠxD): 144x54x60 cm

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци