Комбиниран Фрижидер Tesla

Од: 904 ден

Нето запремнина (l)
210 + 75
Технологија на ладење
Total No Frost
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
3.5
Број на фиоки во замрзнувач
3
Запремнина на фрижидерот
210
Запремнина на замрзнувачот
75
Ниво на бучава
42
Боја
Инокс
Димензии (mm)
599 x 1858 x 598
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци