Комода Јована

Од: 953 ден

Димензии на комодата 1500 х 560 х 400cm
Материјал иверка
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категорија:

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци