Котел на пелети PRITY СЕТ LB50 New Line & горилник PPB-50

Од: 3,926 ден

 • Моќ: 50 kW
 • Погоден за простории : 277  m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 107 x 138 /cm
 • Тежина : 317 кг
 • Максималната должина на дрво 94 cm
 • Волумен на резервоарот за вода: 84 литри
 • Фиоката за пепел е ставена под комората за горење
 • Енегретска класа АГорилник за котел на пелети :
 • Со него се адаптира котелот да биде погоден за ложење на пелети
 • Големина ( a x b x h /cm) : 29,3 x 38,9 x 35,2 /cm
 • Тежина : 21,2 кг
 • Моќ: 50 kW
 • Номинална моќност на  потрошувачка на пелети:10kg/h
 • Автоматско чистење на системот
 • Неделен тајмер
 • Одложен почеток
 • 1 година гаранција
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци