КОТЕЛ ПЕЛИНГ 35kw

Од: 5,330 ден

Производител: ТЕРМОФЛУКС
Максимална моќност 35 kW
Минимална моќност 11,7 kW
Електрична потрошувачка макс. 410W
Електрична врска (напон / фреквенција) 220 V, 50 Hz
Макс дозволен притисок 3 бари
Макс дозволена температура 80°C
Минимална температура на враќање 50°C
Содржина на вода 90l
Потрошувачка на пелети min 2.3kg / max 6.7kg
Тежина на котелот 348kg
Ширина на котелот 510mm
Висина на котелот 1385mm
Димензија на цевката Ø 120

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци