КОТЕЛ ПЕЛИНГ 50kw

Од: 6,243 ден

Производител: ТЕРМОФЛУКС
Максимална моќност 47 kW
Минимална моќност 15,7 kW
Електрична потрошувачка макс. 410W
Електрична врска (напон / фреквенција) 220 V, 50 Hz
Макс дозволен притисок 3 бари
Макс дозволена температура 80°C
Минимална температура на враќање 50°C
Содржина на вода 120l
Потрошувачка на пелети min 3.5kg / max 11.1kg
Тежина на котелот 392kg
Ширина на котелот 510mm
Висина на котелот 1385mm
Димензија на цевката Ø 120

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци