Курс за надградба на нокти

Од: 1,132 ден

Од почетник до мајстор
Групна обука
Теоретски и практичен дел

*Техника на моделирање на нокти
*Техника на обработка на материјалот
*Работа со најсовремени материјали
*Времетраење
– 4 дена по 7 работни саати + 1 ден самостојна изработка
– по обуката учениците се спремни за самостојна работа

Обуката се одвива во простории каде секој ученик има свое работно место
Просторот од едно до друго работно место е 2м растојание
Термините за почеток на обуката се по договор
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци