Машина за перење и сушење BEKO HTE7616 XO

Од: 959 ден

 • ProSmart™ Inverter Motor
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:7kg перење,4kg сушење
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Bluetooth
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија (перење): 168 kWh
 • Потрошувачка на енергија (сушење):1134 kWh
 • Годишна потрошувачка за вода:17800 L
 • Ниво на бучава:58/64/75dB
 • Димензии:84x60x50cm
 • Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци