Машина за перење Тесла WF71230M

Од: 810 ден

Енергетска класа: A++
Капацитет на перење: 7 kg
Број на вртежи на центрифуга: 1200 obr/min
Димензии (В/Ш): 85 cm х 59.5 cm
Програми: 23
Гаранција 5 години
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци