Машина за перење BOSCH WAB 20061 BY

Од: 1,250 ден

 • Машина за перење
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење:  1 – 5,5 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 42 l
 • Посебни програми:
  -Супер 30, Волна-рачно перење, Свила
 • Копчиња:
  -Старт, Брзо, Предперење
 • Повеќе заштита од излевање на вода
 • Целосно електронски регулатор за контрола на температурата и посебни програми
 • AquaSpar систем
 • Систем за препознавање на пена
 • Контрола на нерамнотежата на барабанот
 • LED дисплеј
 • Димензии (В x Ш x Д): 85 x 60 x 55
 • Можност за вградување
 • Ниво на бучавост: 59/73 dB (A) re 1pW
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци