Машина за перење BOSCH WAN 24162BY

Од: 1,089 ден

 • Машина за перење
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
 • Посебни програми:
  -Облека за лесно одржување,Темни алишта, Мешано тивко/ноќно перење,Кошули/блузи,Спорт/фитнес,Алергија плус,Волна-рачно перење, Свила,Екстра краток 30’/15,Прекривачи,Чистење на барабанот,плакнење/центрифуга/
 • VarioPerfect: избор на брзо или штедливо перење
 • TouchControl копчиња:
  -Старт/пауза со можност за покасно додавање,EcoPerfect, SpeedPerfect, Вода плус и додатно плакнење,избор на број на вртежина центрифуга/исклучување
 • Повеќе заштита од излевање на вода
 • Приказ за текот на програмата , температура, број на вртежи, преостанато време и програмирање време вклучувајќи до 24h
 • Потполно електронско управување со еден регулатор за сите програми за перење
 • 3D-AquaSpar- систем
 • Количинска автоматика
 • EcoSilence Drive
 • AntiVibration Design-повеќе стабилна и потивка машина
 • Звучен сигнал за крај на програмата
 • Опција за заклучување од деца
 • Додаток за течен детергент
 • Димензии (В x Ш x Д): 84.8 cm x 59.8 cm x 55.0 cm
 • Можност за вградување
 • Ниво на бучавост: 54/74 dB (A) re 1pW
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци