Машина за перење GORENJE WT 62112

Од: 1,024 ден

 • Енергетска класа: A++
 • Боја: Бела боја
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.100 rpm
 • Капацитет за перење: 6 kg
 • Волумен на барабанот: 42 l
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Одложен почеток на перење (24 часа)
 • Центрифуга: Регулирање на бројот на вртежи
 • 18 програми
 • Основни програми: Памук, Синтетика, Чувствителни алишта и свила, Волна, Брзо перење (QuickWash), Рачно перење (HandWash), Микс програма
 • Специјални програми: Детска облека / SportWash програма / Еко програма / Памук 20 С
 • Можност за перење без центрифуга
 • Регулирање на температурата
 • Quick програма
 • Меко отворање на вратата од барабанот (SoftOpen)
 • Сервисна дијагностика
 • Контрола на стабилност (SCS)
 • Годишна потрошувачка на вода: 8.926 l
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 173 kWh
 • Ниво на бучност при перење: 59 dB(A)re1pW
 • Ниво на бучност при центрифугирање: 75 dB(A)re1pW
 • Димензии (ШxВxД): 40 × 90 × 60 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 45 × 94 × 70 cm
 • Нето тежина на апаратот: 62 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 64 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,11 W
 • Приклучна моќ: 2.100 W
 • Гаранција 5 години
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци