Машина за перење TESLA 6,5 kg.

Од: 684 ден

Капацитет на перење: 6.5 kg
Обртаи на центрифуга: 1000
Енергетска класа: A++
Димензии (цм): 59,5 x 47 x 85
Број на програми: 23
Одложено започнување: Да (3/6/9 часа)
Ниво на бучава (перење): 59 dB
Боја: Бела
Ниво на бучава (центрифуга): 74
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци