Машина за садови Тесла WD460MX

Од: 1,089 ден

Енергетска класа: А++
Капацитет: 9 сета
7 програми
8 температури
Димензии: 44.8 x 845 x 60 cm
Гаранција 5 години
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци