Машина за Садови BEKO DFN 04310 W

Од: 950 ден

Енергетска класа:А+
Капацитет:12 сета
4 програми
4 температури
Индикатор за сол
WaterSafe+
Half Load
Димензии:85x60x60cm
гаранција 5 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци