Машина за Садови TESLA WD630M

Од: 956 ден

Енергетска класа: А+
Капацитет: 12 сета
4 програми
8 температури
Димензии:  59.8ш x 84.5в x 60 cmд
Гаранција 5 години
Бесплатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци