Машина за Садови TESLA WDI460M

Од: 1,032 ден

Енергетска класа: А++
Капацитет: 9 сета
4 програми
8 температури
Димензии: 44.8ш x 81.5в x 55д cm
Гаранција 5 години
Бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци