МАШКИ ЧАСОВНИК POLO

Од: 919 ден

СИТЕ ФУНСКИИ НА ЧАСОВНИКОТ РАБОТАТ
ВОДООТПОРНОСТ ОД 10 АТМ
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА МЕХАНИЗАМ

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци