МИНИ ШПОРЕТ LIAL KX-13577

Од: 691 ден

3 рингли
Капацитет на релна 42 л
Термостат
Бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци