МОПЕД MODENA 50

Од: 1,516 ден

Макс брзина 80 km/h
Тежина 108 kg
Зафатнина 124.6 cc
Моќ 5,[email protected]
Бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци