Byblos BYS775.01

Од: 1,209 ден

Бренд: Byblos
Модел: BYS775.01

Големина: 51-21 142
Материјал: Ацетат
Боја на рамка: црна/бела/сина/црвена
Боја на стакла: црна-градуирана
Фактор на заштита: 1

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци