Пегла за коса BOSCH PHS 5190

Од: 476 ден

 • Боја: Кремаста со златен сјај
 • Керамичка грејна плоча за едномерно распоредување на температурата со златен сјај
 • Температурата од 100- 200°C
 • Температурно подесување за здрава,сува и оштетена коса
 • Термостат со дисплеј за индивидуално подесување на температура
 • ON/OFF копче за уклучување и исклучување
 • Плочите се со заоблени рабови за полесно виткање на косата
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Автоматско исклучување: 30 минути,за поголема безбедност
 • Гумен кабел ,отпорен на топлина со клип за полесно складирање
 • Торбица за чување отпорна на топлина
 • Кабелот се врти за поголемо движење
 • Приклучна сила : 39 W
 • Бесплатна достава
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци