ПЕЛЕТИ GRUNEHOLZ-A1 класа

265 ден

НАПОМЕНА:
-Цената е за ЕДНА вреќа од 15кг!

Карактеристики на пелетите GRUNEHOLZ  GRCIJA:

Земја на потекло Грција

( 50% бор , 50% елка)

Топлотна вредност: 5kw/kg

Густина: 1.12 kg/m3

Содржина на вода:max: 10%

Содржина на пепел:max: 0.7%

Должина:max: 6 x пречник

Пречник: 6 ± 1 mm

Абразија:max: 2.3%

Состав: природно дрво