Перачи под висок притисок BOSCH Aasy Aquatak 110

Од: 756 ден

  • Макс. притисок: 110 bar
  • Снага на мотор: 1.300 W
  • Макс. проток: 330 l/h
  • Макс. температура проток: 40 °C
  • должина на кабел: 5 m
  • должина на црево: 3 m (PVC)
  • Тежина (без прибор): 3,8 kg
  • Обем на испорака: Филтер за вода, 5м црево за висок притисок, Стабилна Џет-Фан млазница, рото млазница, Млазница за детергент под висок притисок 450мл, КАРТОН
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци