Печка на пелети Verso VPBS7

Од: 1,230 ден

 • Моќност 7,1KW
 • Боја – бордо/сива
 • Потребна класа на пелети А1- 6мм / 30мм
 • Ефикасност (КПД) 92%
 • Дијаметар на пумпата 80 мм
 • Потрошувачка на палети 0.7 – 1.5 (Kg/H)
 • Капацитет на пелети 17 кг
 • Димензии [WxHxD] 67х28х107 см
 • Тежина: 71 кг
 • Ел. моќ / потрошувачка [V / Hz / W] AC 230V / 50Hz / 100W
 • Енергетска класа А+
 • Топол воздух
 • Термо
 • Контрола со допир преку „touchscreen“
 • Доволна за 160 м3 простор
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци