Пневматици MICHELIN – КУПИ НА РАТИ
, ,

Пневматици MICHELIN

Michelin

Направете информативна нарачка за пневматиците за кои што сте заинтересирани, дополнително ќе бидете телефонски контактирани во врска со цената, ратите и условите за плаќање.

0ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Дијаметар

14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Профил

25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80

Ширина

165, 175, 185, 195, 205, 215, 225, 235, 245, 255, 265, 275, 285, 295, 305, 315, 325, 335, 345

Сезона

Летни, Зимски, Сите сезони

Бренд