Правосмукалка за пепел FIELDMANN FDU 201001 E

Од: 418 ден

  • Правосмукалка за пепел за чистење на внатрешност на камини
  • Боја : црна
  • Јачина на мотор: 1000W
  • контејнер 20l
  • вшмукување на пепел до 40 ° C
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци