Правосмукалка KONCAR US 700V1L

Од: 738 ден

 • Модел: US 700V1L
 • Боја: виолетова
 • Моќност: 700W
 • Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
 • Бучност: 68dB(A)
 • Тежина бруто/нето: 6/3,6kg
 • Пакување: 560x345x325mm
 • Вреќа за прашина: 5L, платнена
 • Виткаќко црево/Телескопска цевка: 1,5m / 58-90cm
 • Должина на кабел: 7m
 • Прибор: четка за мазни подови и теписони, тесни додатоци, округли додатоци, додатоци за тапациран мебел
 • Филтер: HEPA 12
 • Само за суво усисување
 • Регулатор на моќ
 • Индикатор за наполнетост на вреќата
 • Гаранција 1 година
 • Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци